Wasparfum

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR HEERLIJK GEURENDE WAS

Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar wasparfum voor. Het is een sterk geconcentreerde wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Dit is iets heel anders...... Dit product is dan ook van Italiaanse bodem!

Je gebruikt het wasparfum naast je reguliere wasmiddel. De finishing touch voor je was. Het parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld, je favoriete sweater, openen de capsules zich, waardoor je de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur. Wasparfum by Essentia staat voor zachte, verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving.

Doordat de wasparfum voor 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaat is het zeer vriendelijk voor onze huid, en ook zeer vriendelijk voor onze hondjes. Zo kunt u met deze wasparfum met een gerust hart de mandjes, dekentjes, slaapzakken, kleding enz wassen

 

HOE GEBRUIK JE ONZE WASPARFUM?

Wij adviseren om 10-20 ml / 25 of 50 wasjes bij 5-7 kg wasgoed te gebruiken. Afhankelijk van je gewenste geursterkte. Voeg onze wasparfum toe naast je reguliere wasmiddel en gebruik voor de parfum het bakje voor je wasverzachter. Het wasparfum zal dan in de laatste spoelronde worden opgenomen en geeft je was die uitzonderlijke, unieke geur. Je hoeft naast ons product geen wasverzachter te gebruiken. Van wasverzachter kan je kleding vaal en vettig worden. Wil je wel graag wasverzachter toevoegen dan adviseren wij een neutrale geur hiervoor te gebruiken zodat je de optimale geurbeleving van Wasgeluk kunt ervaren. De inhoud van onze flessen is maar liefst 250 ml! Je kunt er dus heel veel wasjes mee doen.

Verder kan je het gebruiken voor in de stofzuiger, bv een paar druppels op een wattenschijfje in de zak of filter. Een paar druppels op een wattenstokje of schijfje voor in de vuilnisbak. En zo zijn er heel veel bedenkbare oplossingen.